Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Lad ikke tyven slippe godt fra det

Når indbrudstyven har forladt dit hjem, går det stærkt med at få afsat dine ejendele. Han har større risiko for at blive opdaget, hvis han skal transportere tyvekosterne langt væk. Nu kan du gøre det sværere for tyven at sælge dine ejendele ved at udfylde formularen nedenunder. Så laver vi et opslag for dig på vores Facebookside, som vi sender ud i dit nærområde. Ingen af dine personlige oplysninger bliver offentliggjort.
 
Hvis du har et billede af det, du har fået stjålet, kan du vedhæfte det. Alternativt kan du søge i vores billedarkiv ”vælg billeder” og finde et billede, som ligner det, du har fået stjålet.

Billederne i billedarkivet er blot eksempler på produkter som du kan benytte til dit opslag, såfremt du har fået stjålet en lignende ejendel og ikke selv har et billede. 
 
Tak fordi du hjælper andre med at undgå at blive ufrivillige hælere og mindske antallet af indbrud.

Undgå at få indbrud igen

Der er også mange ting, man kan gøre, for at mindske risikoen for indbrud. En af de mest effektive ting er at holde kontakten med sine naboer. Når I alle er med til at holde øje med jeres kvarter, opdager I nemmere, hvis der er ved at ske noget mistænkeligt. Det kan f.eks. være personer eller biler, der ikke hører til.

Læs mere om hvordan du sikrer dit hjem mod indbrud med nabohjælp på Nabohjælp.dk 

Gode råd

Her er nogle konkrete råd til, hvordan du kan sikre dit hjem, hvis du f.eks. er ude at rejse:

  • Tænd lyset i nogle af værelserne, eller lad radioen eller fjernsynet være tændt og brug gerne en automatisk tænd-og-sluk kontakt. Hvis de konstant er tændte afslører det, at der ikke er nogen hjemme.
  • Få naboen til at tømme postkassen og fylde affald i din skraldespand.
  • Lad naboen parkere sin bil i din carport.
  • Sæt friske potteplanter i vindueskarmene.
  • Sørg for, at man ikke kan se værdifulde genstande gennem vinduer
  • Sørg forat låse værktøj og haveredskaber inde, så tyven ikke kan bruge det til indbrud. Hvis du har en stige, så lås den fast.

 Se flere råd om indbrudssikring af din bolig.